fbpx

Kontakta oss

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-mail. Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor så fort som möjligt. Det kan gälla allt från resan, beställning, erbjudanden, betalning, tips eller råd. Många svar på dina frågor finner du också här på hemsidan.

Vi svarar alltid inom 24 timmar på e-mail. Via telefon kan du nå oss vardagar mellan 10.00 och 15.00 med undantag för lunch 12:00-13:00.

Allmänna frågor

info@hajk.se

Bokningsfrågor

info@hajk.se

Pressfrågor

marketing@hajk.se
Vanliga frågor

Mat?

Maten är framtagen för ni ska få en så smidig och fantastisk skogsmiddag som möjligt hos oss. Ni får samtliga råvaror och recept av oss som ni sedan lagar själva i ert tält.
Kassen är laktosfri och nötfri . Har du någon matallergi meddela oss i bokningen så gör vi vårt yttersta för att anpassa kassen.
Så långt det är möjligt är alla råvaror ekologiskt odlade.

Matkasse ingår i alla våra paket.

Dryck?

Alkoholhaltig dryck för hela vistelsen får man ta med sig själv. Vi serverar inte alkohol på plats. Vatten, juice, kaffe & te serveras i campet.

När har Hajk öppet?

Säsongen startar 1 juni och slutar den 15 september.

In- och utcheckning?

Incheckning kl 15:00 – Utcheckning kl 10:00.

Hur hittar man ut till er?

Ca en vecka före din ankomstdag skickar vi dig ett mail med exakta koordinater till ditt camp. Vi rekommenderar att du skriver in koordinaterna i Google Maps eller använder länken vi skickar till dig i mailet.

Det finns ingen gatuadress till Hajk att skriva in i GPS:en.

Transport till Hajks camp ingår inte i priset.

Avbokning och ombokning?

Avbokning
Öppet köp fram till 40 dagar till ankomst.
39-14 dagar före ankomst avbokningskostnad på 50%.
13-0 dagar innan ankomst ingen återbetalning vid avbokning.

Ändringskostnad
Kostnad för byte av datum inom samma säsong
Fram till 14 dagar före ankomst kostar 300:- per ändring.
13-2 dagar före ankomst 1000:- per ändring.
2-0 dagar förlorar man hela kostnaden.

Att byta namn på bokningen är alltid gratis.

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd tecknas i samband med bokning.
Vid avbokning med avbeställningsskydd mer än 14 dagar före ankomst återbetalas hela det inbetalade hyresbeloppet dock ej kostnaden för avbeställningsskyddet 400:-.
Vid avbokning med avbeställningsskydd senare än 13 dagar före ankomst återbetalas hela det inbetalade hyresbeloppet minus 500:- i expeditionsavgift och kostnaden för avbeställningsskyddet 400:-.

Ändring av datum mer än 14 dagar före ankomstdatum är gratis om du har avbeställningsskydd, ändring av datum närmare än 13 dagar före ankomst till en kostnad av 300:- per ändring.

Avbeställningsskyddet gäller fram till kl. 15.00 dagen före ankomst.

Om oss
Vi har äventyr i vårt DNA

Efter att Henrik grundat både vackra The Lodge Resort i Genarp och flugit luftballong i 30 år är det nu dags att utöka upplevelseportföljen. Därför har vi valt att etablera sköna vandringsresor extra allt. Nu i ny trio med Jakob och sonen Jonathan.

Traditionellt sett har vandringsresor oftast funnit sin plats i södra Europas soliga landskap, men på grund av den stigande värmen under sommarmånaderna har intresset gradvis skiftat norrut. Det är därför inte förvånande att vandring och naturupplevelser blir allt mer eftertraktade i Skandinavien.

Vi ser en framtid där vi erbjuder 72-timmars vandringsäventyr över hela Skandinavien och utvalda delar av kontinenten, med målsättningen att tillhandahålla en omfattande natur- och gemenskapsupplevelse på en mängd olika destinationer – från bokskogar till höga berg.

Vår inspiration är hämtad från 1960-talets scoutkårer i Midwest, USA, med deras ikoniska beiga tält, morgonliga trumpetstötar, starka sammanhållning och djupa respekt för naturen. Denna nostalgiska bild har vi använt som grund för vår egen unika tolkning, där målet är att erbjuda välkomnande, äventyrliga och minnesvärda upplevelser som sträcker sig långt bortom de vanliga skogspromenaderna.

För att göra denna dröm till verklighet har vi skapat unika tält som förenar lyx och bekvämlighet med livets enklare nöjen. Vårt basecamp, en rymlig 300 kvadratmeter stor samlingsplats, utgör hjärtat i vår verksamhet. Det är en plats där gäster kan mötas och umgås; spela cornhole, samlas runt lägerelden eller njuta av musik från trubadurer under stjärnklara nätter.

Vi ser fram emot att få ta med er på ett äventyr likt inget annat.